המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר כבד, סוגרים את הבשר מכל הצדדים היטב על אש גבוהה.
מנמיכים את האש, מוסיפים את הפלפל הגרוס, טימין, עלי דפנה ופלפל אנגלי.
מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי. במידה וחסרים נוזלים מוסיפים חצי כוס מים.
מוסיפים את הבצלים, השום, הכרישה, היין ורכז הרימונים. ממשיכים לבשל כשעה נוספת.
מוסיפים את הפפריקה, המלח, רוטב הצלי מעורבב עם חצי כוס מים והערמונים, ומבשלים כרבע שעה נוספת. הרוטב צריך לצאת סמיך ומבריק. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0