המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להניח נייר אלומיניום על תבנית פיירקס.
לפזר חלק מאבקת מרק הבצל על נייר האלומיניום.
מעל להניח את חתיכת הבשר, ולמרוח היטב את בכל הכיוונים את הבשר באבקת מרק הבצל ביחד עם שמן הזית. לסגור היטב את נייר האלומיניום.
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-70 דקות. ניתן להקפיא את הבשר כמו שהוא עם נייר הכסף ושקית ניילון.
על מנת להגיש: יש להפשיר במידה והוקפא, לפרוס לפרוסות, להוציא את כל הנוזל שנוצר בעת האפייה, להכניס לסיר, להוסיף מעט יין או מים, לבשל עוד 10 דקות ולהגיש. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0