המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מעט שמן במחבת, ומעבירים את הבשר הטחון. מטגנים תוך כדי ערבוב והפרדה במזלג, על מנת שייווצרו פירורים.
מכינים בקערית קטנה תערובת של שיני שום פרוסות, 4-3 כפות רוטב סויה, פלפל אדום חריף פרוס דק וג'ינג'ר מגורד.
יוצקים את התערובת על הבשר הטחון שבמחבת, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב. טועמים, ואם חסר מלח מוסיפים סויה, או ממליחים.
מטגנים בינתיים במחבת אחרת שתי ביצי עין.
מגישים את המנה בקערית מלאה עד מחציתה באורז לבן. עליו עורמים תלולית מהבשר הטחון, ועל הכל מניחים ביצת עין.
מקשטים בפלפל חריף אדום. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0