המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הבשר וחומרי התיבול ומשהים ל-10 דקות.
מחממים שמן בווק, מוסיפים את הבשר ומערבבים על אש בינונית כ- 3 דק'. שומרים בצד.
מטגנים בווק בצל, שום, פלפל חריף וג'ינג'ר למשך 5 דק'.
מוסיפים מקלוני גזר ומטגנים עוד 3 דק', מוסיפים קישוא, פלפלים ופטריות ומטגנים 3 דק' נוספות.
מערבבים בקערה את חומרי התיבול לירקות. מוסיפים לווק, יחד עם הבשר ומביאים לרתיחה מתונה תוך ערבוב.
מתקנים תיבול, מורידים מהאש ובוזקים מעל את הבצל הירוק.
מומלץ להגיש על מצע אורז או נודלס. ניתן להמיר את השרי בכפית או שתיים של יין יבש, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0