המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת רחבה, ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את הבשר, ומטגנים ביחד תוך כדי ערבוב ופירור הבשר.
כשכל הבשר משחים, מוסיפים תבלונים, מערבבים היטב, ומטגנים ביחד עוד דקה או שתיים.
מגישים כמנה עיקרית עם אורז או פירה, או מעל פוקאצ'ה חמה.
תוספת אפשרית: 100 גרם של צנוברים קלויים שמפזרים ממש בסוף. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0