המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משחימים בסיר את הבצל.
"סוגרים" את הבשר בסיר, ומוסיפים את התבלינים.
מוסיפים מעט מים רותחים, ומנמיכים את הלהבה.
לאחר חצי שעה להוסיף את תפוחי האדמה.
לבשל עד להתרככות, ולבדוק מדי פעם אם לא חסרים מים.
המלצה: אפשר להוסיף בצל גדול שחתוך לטבעות במהלך הבישול.
ממרח מסלה הודי: טוחנים במכונת בשר כוסברה, שורש ג'ינג'ר, שום ופלפל ירוק חריף (לא חובה).
מערבבים, מוסיפים מלח ומעט שמן קנולה. לחלק למנות וישר למקפיא. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0