המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בכלי עמוק את מצרכי המשרה: קוקה קולה, מיץ תפוזים, גרידת התפוז, רוזמרין, זנגביל, פלפל שחור, מלח ושום.
מוסיפים את הבשר, מכסים ומשהים במקרר 12-24 שעות. (יש להפוך את הבשר במשרה פעם אחת במשך זמן ההשריה).
מעבירים את הבשר והמשרה לסיר עמוק, (מוסיפים חומץ, אם הרוטב מתוק מדי). מרתיחים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים שעה - שעה וחצי, או עד שהבשר התרכך.
הופכים את הבשר אם הוא לא טבול כולו ברוטב. משאירים את הבשר ברוטב לצינון לפחות רבע שעה.
מוציאים את הבשר ושומרים חם.
מערבבים 2 כוסות מרק צח עם קורנפלור שדולל במעט מים, שמנת צמחית, מלח ופלפל, ומחממים עד לסף הרתיחה.
פורסים את הבשר לפרוסות ומסדרים על צלחת הגשה, ואת הרוטב מגישים בכלי נפרד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0