המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הבשר במים עד כיסוי כשעתיים.
מוציאים את הבשר לצלחת ומסננים את מי הבישול.
מחזירים כוס אחת ממי הבישול המסוננים לסיר, מוסיפים את הכרוב ואת שאר המוצרים.
מערבבים ויוצקים עוד כשתי כוסות. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים הכול יחד כ-60 דקות.
לאחר שהבשר הצטנן פורסים ומגישים עם הכרוב.
למי שאוהב אפשר להוסיף פלפל חריף אחד
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0