המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הבשר בסיר ויוצקים מים עד כיסוי. מוסיפים בצל, שיני שום, עלי דפנה, פפריקה מתוקה, מלח וגרגירי פלפל שחור. מכסים ומביאים לרתיחה, מקפים את הקצף הנוצר על פני המים.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 שעות, עד שהבש רך.
מסננים את הבשר ממי הבישול (הציר), מחזירים לסיר ושומרים בצד.
בינתיים מטגנים את הבצל, להוסיף פטריות ולהמשיך לטגן עד שהפטריות מגירות נוזליהן. מעבירים לכלי ושומרים בצד.
מוסיפים למחבת למחבת את בצלי השלוט ולהוציא לכלי, לטגן מעט עד צריבה קלה. להוציא ולהניח בצד.
מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה ולטגן לגוון זהוב
מסדרים בתבנית את הבשר ומסביב את כל המטוגנים ולפזר גם את שיניי השום
טועמים את מי בישול הבשר, מוסיפים טעמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומצמצמים מעט על ידי בישול ללא מיכסה.
יוצקים את הרוטב שנוצר לתבנית. מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות. מתקבל בשר הבשר רך כחמאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0