המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להרתיח את הבשר (אני קושרת בכמה גילגולים את הבשר בחוט תפירה כדי למנוע התפרקות)
בסיר נוסף, לטגן בצל במעט שמן קנולה עד להזהבה
לפרוס את הבשר שבושל ולהניח על הבצל המטוגן במשך מספר דקות ולנענע את הסיר
להוסיף את הפטריות
לסנן את הציר שנשאר בסיר ולשפוך אותו לתוך הסיר עם הבשר הפרוס עד כדי גובה הפטריות.
להביא לרתיחה ולהנמיך להבה.
שפר טעם עם עוד כף אבקת מרק עוף של אסם
להוסיף מלח ופלפל, חצי כפית כורכום, לזרות מעט צ?ילי גרוס מלמעלה
לנענע את הסיר ולבשל כ- 30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0