המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את המרכיבים עד לתערובת אחידה.
מכסים במגבת לשעתיים.
מקמחים מעט את הבצק ומכינים ממנו צורת גבטה.
מניחים על נייר אפייה בתבנית ומכסים שוב במגבת לעוד שעתיים.
מחממים תנור ל200 מעלות. מכניסים ל-35-40 דק' ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0