המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את החצילים לפרוס לאורך, ממליחים ומשהים בצד לשעה בערך.
שוטפים החצילים ומסננים.
לחמם את השמן ולטגן את פרוסות החצילים עד להזהבה.
מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מערבבים את הגבינות עם הירק והתבלינים, מורחים כל פרוסת חציל ומגלגלים, מהדקים בקיסם.
על הקיסם אפשר לשפד חצי עגבנית שרי או זית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0