המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
את החצילים לפרוס לאורך, ממליחים ומשהים בצד לשעה בערך.
שוטפים החצילים ומסננים.
לחמם את השמן ולטגן את פרוסות החצילים עד להזהבה.
מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מערבבים את הגבינות עם הירק והתבלינים, מורחים כל פרוסת חציל ומגלגלים, מהדקים בקיסם.
על הקיסם אפשר לשפד חצי עגבנית שרי או זית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0