המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקצוץ את הירקות כמו לסלט ירקות ערבי. לא קטן מדי.
להוסיף את הזיתים, מלח, מלח לימון ושמן זית.
להוסיף את גביעי הגבינה ולערבב הכל בקערה.
לאחסן במיכל עם מכסה.
ניתן לאכול כארוחה קטנה, או כמילוי לסנדביץ' של שתי פרוסות לחם אחיד טרי ופרוס, או סתם לנשנוש ישר מהמיכל כשפותחים את המקרר ורוצים משהו טעים לאכול. לי יש תמיד מוכן במקרר, זמין ונגיש לכל הזדמנות.
אפשר לשמור במקרר כ-4 ימים, מלח לימון והגבינה שומרים על הממרח שלא יתקלקל.
בכל פעם שמוציאים מהמקרר, כדאי לשפוך לכיור את המים שמצטברים למעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0