המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים את המלית: בקערה מערבבים את כל סוגי הגבינות יחד עם הביצה לקבלת תערובת אחידה.
לשים את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק אחיד וגמיש.
מרדדים לעובי 1 ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס.
משמנים תבנית שקעים ומניחים עיגול בצק בכל שקע. ממלאים כף מתערובת הגבינות בכל עיגול בצק ומקפלים.
אופים עד שדפנות הגביניות מזהיבות, כ-15 דקות. ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0