מניחים 2 עלי פילו אחד על השני על גבי משטח (כל השאר תמיד מכוסים במגבת כדי שלא יתייבשו).
שלב 3
2 דקות
מברישים בשמן זית משני הצדדים.
שלב 4
10 דקות
בעזרת גלגלת או סכין מחלקים את הדף לשניים, מניחים כף מהמלית במרכז כל ריבוע פילו.
בעזרת הידיים מכווצים את הפילו לכיוון המרכז וסוגרים למעלה בעזרת הידוק. כך יוצרים מלא מאפים יפים, מניחים על גבי תבנית משומנת.
שלב 5
25 דקות
אופים בתנור שחומם מראש על טורבו 180 מעלות כ-25 דקות או עד שהמאפה זהוב היטב.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
5
בקערה טורפים את כל מצרכי המלית.
שלב 2
מתוך
5
מניחים 2 עלי פילו אחד על השני על גבי משטח (כל השאר תמיד מכוסים במגבת כדי שלא יתייבשו).
שלב 3
מתוך
5
מברישים בשמן זית משני הצדדים.
שלב 4
מתוך
5
בעזרת גלגלת או סכין מחלקים את הדף לשניים, מניחים כף מהמלית במרכז כל ריבוע פילו.
בעזרת הידיים מכווצים את הפילו לכיוון המרכז וסוגרים למעלה בעזרת הידוק. כך יוצרים מלא מאפים יפים, מניחים על גבי תבנית משומנת.
שלב 5
מתוך
5
אופים בתנור שחומם מראש על טורבו 180 מעלות כ-25 דקות או עד שהמאפה זהוב היטב.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
א
אלי סיטון
את המלית הכנתי עם גבינת שמנת ומסקרפונה יצא סופר מעולה
ח
חני
כן מאאאאד לא היה לי פילו אז הכנתי עם פילאס המילוי מצויין
הערות 2