המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערת מערבל את כל חומרי הבצק. מוסיפים בהדרגה את האשל, עד לקבלת בצק אוורירי ורך מאוד, שאינו נדבק לדפנות. משהים במקרר בקערה מכוסה כ-180 דקות.
מערבבים את חומרי המלית, ומצננים במקרר.
מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה בעובי כ-1/3 ס"מ, מורחים את מלית הגבינה ומגלגלים לרולדה. פורסים את הרולדה בעזרת סכין משוננת לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ, מניחים את הפרוסות בתבנית, ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, כ-170 מעלות, 25 דקות.
ניתן למרוח בזיגוג: חצי כוס מים ביחד עם חצי כוס סוכר. מבשלים כ-20 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0