המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים פרורי לחם עם פלפל שחור.
חותכים את הגבינה לפרוסות.
טובלים את פרוסות הגבינה בביצה טרופה.
טובלים בפירורי לחם היטב מכל הצדדים.
מחממים במחבת 2 כפות שמן ומטגנים את פרוסות הגבינה, עד השחמה יפה משני הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0