מניחים את הבצק על משטח מקומח, מרדדים אותו לעלה בעובי חצי ס"מ וקורצים ממנו שמונה עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
שלב 3
5 דקות
מברישים ארבעה עיגולים במעט ביצה, מפזרים עליהם מהתימין (ניתן להשתמש גם ב-2 כפות תימין מיובש) ומניחים במרכזו של כל אחד מהם כיכר גבינה. מרדדים את ארבעת העיגולים הנותרים, כך שקוטרם יגדל לכ-12 ס"מ.
שלב 4
0 דקות
מניחים כל אחד מהם על גבי הגבינה ומהדקים את שוליו לשולי העיגול התחתון. מורחים אותו במעט ביצה ואופים 20-25 דקות, או עד שהבצק מזהיב. מגישים חם!
שלב 5
0 דקות
המאפה נשמר כשבוע במקרר ויש לחממו שוב לפני הגשה.
שלב 1
מתוך
5
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות).
שלב 2
מתוך
5
מניחים את הבצק על משטח מקומח, מרדדים אותו לעלה בעובי חצי ס"מ וקורצים ממנו שמונה עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
שלב 3
מתוך
5
מברישים ארבעה עיגולים במעט ביצה, מפזרים עליהם מהתימין (ניתן להשתמש גם ב-2 כפות תימין מיובש) ומניחים במרכזו של כל אחד מהם כיכר גבינה. מרדדים את ארבעת העיגולים הנותרים, כך שקוטרם יגדל לכ-12 ס"מ.
שלב 4
מתוך
5
מניחים כל אחד מהם על גבי הגבינה ומהדקים את שוליו לשולי העיגול התחתון. מורחים אותו במעט ביצה ואופים 20-25 דקות, או עד שהבצק מזהיב. מגישים חם!
שלב 5
מתוך
5
המאפה נשמר כשבוע במקרר ויש לחממו שוב לפני הגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0