מזהיבים בצלים ופרוסות שום בשמן זית, מוסיפים את קוביות הבשר וצולים אותן מכל הצדדים. מוסיפים את יתר הירקות ועלה דפנה, יוצקים יין ומים לכיסוי הבשר ומביאים לרתיחה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את התבלינים ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל בסיר, מכוסה חלקית, בין שעתיים לשלוש שעות, כאשר מדי פעם בודקים אם יש מספיק נוזלים.
שלב 3
0 דקות
ניתן לקצר את התהליך, אם אחרי צליית הבשר מכניסים את כל המרכיבים לסיר לחץ למשך כשעה.
שלב 4
0 דקות
מגישים בליווי תפוחי אדמה מבושלים, או מחית תפוחי אדמה, או ניוקי.
שלב 1
מתוך
4
מזהיבים בצלים ופרוסות שום בשמן זית, מוסיפים את קוביות הבשר וצולים אותן מכל הצדדים. מוסיפים את יתר הירקות ועלה דפנה, יוצקים יין ומים לכיסוי הבשר ומביאים לרתיחה.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את התבלינים ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל בסיר, מכוסה חלקית, בין שעתיים לשלוש שעות, כאשר מדי פעם בודקים אם יש מספיק נוזלים.
שלב 3
מתוך
4
ניתן לקצר את התהליך, אם אחרי צליית הבשר מכניסים את כל המרכיבים לסיר לחץ למשך כשעה.
שלב 4
מתוך
4
מגישים בליווי תפוחי אדמה מבושלים, או מחית תפוחי אדמה, או ניוקי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0