המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם שמן במחבת ולטגן בצל+ 2 שיני שום.
להוסיף את הבשר ולטגן מכל הצדדים עד סגירה. להוסיף פפריקה ופלפל שחור ולערבב.
ליצוק מים רותחים עד כיסוי הבשר, להוסיף כף אבקת מרק עוף ולהביא לרתיחה במשך שתי דקות.
לבשל בשר על אש נמוכה, כשעה-שעה וחצי, או עד שהבשר רך.
להוסיף מעל את השעועית, כחצי כוס מים רותחים, מלח ורסק עגבניות.
לבשל עוד חצי שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0