המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממסים את שומן האווז בסיר רחב ולא גבוה.
מגבירים את הלהבה לגבוהה, ומוסיפים לסיר את הבצל, ומטגנים עד שנהיה שקוף.
מוספים לסיר את השום, ומטגנים במשך כדקה נוספת.
מוסיפים את קוביות הפלפל האדום, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה ומטגנים במשך כ-2 דק', תוך כדי ערבוב.
מוסיפים לסיר את כל קוביות הבשר, וסוגרים אותן מכל צדיהן, תוך כדי ערבוב מהיר.
בוזקים את הפפריקה המתוקה והחריפה, ומערבבים במהירות.
יוצקים לסיר את ציר הבקר והיין האדום, ומערבבים. יש לוודא שהנוזלים מכסים את הבשר.
מתבלים את הבשר במלח, פלפל שחור, קימל טחון ומוסיפים את השזיפים המיובשים ועלי הדפנה.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים על להבה נמוכה-בינונית במשך כ-150 דקות לערך, עד שהבשר רך.
מסירים את המכסה הסיר, מוודאים שגובה הנוזלים מגיע עד כדי גובה הבשר, ומבשלים במשך כ-20 דקות נוספות, עד לצמצום הנוזלים לכ-2/3 מגובה.
מגישים חם לצד פירה, אורז או ניוקי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0