המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים תערובת מכל חומרי הקציצות (בקר עד 4 כפות שמן). לשים היטב. מניחים במקרר ל-60 דקות, עד לילה שלם.
יוצרים מהתערובת 20-25 קציצות עגולות וגדולות.
יוצקים רבע כוס שמן לתחתית סיר רחב ומאדים בו את הבצל עם הכורכום.
מוסיפים שתיים וחצי כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומכניסים לנוזלים שבסיר את הקציצות ותפוחי האדמה. מחזירים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 45 דקות.
מערבבים מים רותחים, מיץ לימון ואבקת מרק ויוצקים לסיר. עכשיו צריכים להיות בסיר מספיק נוזלים כדי לכסות בדיוק את הקציצות. אם חסר - מוסיפים מעט מים רותחים. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות.
מגישים לכל סועד שלוש קציצות בצלחת עמוקה עם מצקת אחת בלבד של רוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0