מערבבים את העוף הטחון עם אבקת החומוס, מוסיפים את הבצל הקצוץ או המגורר על כל נוזליו.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השמן, המלח ואת התבלינים, לשים לעיסה אחידה וחלקה ומניחים לנוח קצת בצד.
שלב 3
0 דקות
בינתיים מכינים את המרק: מזהיבים את טבעות הבצל בשמן על אש בינונית, רק עד שהבצל נעשה שקוף ומתחיל להזהיב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את גרגרי החומוס המושרים והמורתחים.
שלב 5
15 דקות
מוסיפים מים לכיסוי מלא. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש גבוהה כ-15 דקות.
שלב 6
0 דקות
מרטיבים את הידיים וצרים מעיסת העוף והחומוס כדורים עגולים בגודל של ביצה גדולה. לא להדק את הכדור, להשאירו חופשי ומאוורר, לתת לו את הצורה על ידי העברה מיד ליד.
שלב 7
0 דקות
זורקים את הכדורים למרק ומביאים שוב לרתיחה.
שלב 8
90 דקות
מנמיכים את האש ומבשלים כ-90 דקות, בסיר מכוסה חלקית.
שלב 1
מתוך
8
מערבבים את העוף הטחון עם אבקת החומוס, מוסיפים את הבצל הקצוץ או המגורר על כל נוזליו.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את השמן, המלח ואת התבלינים, לשים לעיסה אחידה וחלקה ומניחים לנוח קצת בצד.
שלב 3
מתוך
8
בינתיים מכינים את המרק: מזהיבים את טבעות הבצל בשמן על אש בינונית, רק עד שהבצל נעשה שקוף ומתחיל להזהיב.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים את גרגרי החומוס המושרים והמורתחים.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים מים לכיסוי מלא. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש גבוהה כ-15 דקות.
שלב 6
מתוך
8
מרטיבים את הידיים וצרים מעיסת העוף והחומוס כדורים עגולים בגודל של ביצה גדולה. לא להדק את הכדור, להשאירו חופשי ומאוורר, לתת לו את הצורה על ידי העברה מיד ליד.
שלב 7
מתוך
8
זורקים את הכדורים למרק ומביאים שוב לרתיחה.
שלב 8
מתוך
8
מנמיכים את האש ומבשלים כ-90 דקות, בסיר מכוסה חלקית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0