המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את העוף הטחון עם אבקת החומוס, מוסיפים את הבצל הקצוץ או המגורר על כל נוזליו.
מוסיפים את השמן, המלח ואת התבלינים, לשים לעיסה אחידה וחלקה ומניחים לנוח קצת בצד.
בינתיים מכינים את המרק: מזהיבים את טבעות הבצל בשמן על אש בינונית, רק עד שהבצל נעשה שקוף ומתחיל להזהיב.
מוסיפים את גרגרי החומוס המושרים והמורתחים.
מוסיפים מים לכיסוי מלא. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש גבוהה כ-15 דקות.
מרטיבים את הידיים וצרים מעיסת העוף והחומוס כדורים עגולים בגודל של ביצה גדולה. לא להדק את הכדור, להשאירו חופשי ומאוורר, לתת לו את הצורה על ידי העברה מיד ליד.
זורקים את הכדורים למרק ומביאים שוב לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-90 דקות, בסיר מכוסה חלקית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0