המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערת המיקסר עם וו הלישה את היבשים - קמח, סוכר ומלח ולשים כמה שניות לפיזור אחיד.
מגבירים מהירות הלישה לבינונית ומוסיפים את כל השמן ואת המים לסירוגין ולשים עד קבלת כדור בצק אחיד.
מרגע שהבצק נאסף לכדור, מעלים מהירות טיפונת ולשים 10 דקות עד קבלת בצק פלסטי, אחיד ונעים לעבודה.
מניחים למנוחה קצרה בת חמש עשרה דקות.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית ושמים במקרר עד לשימוש.
מחלקים את הבצק ל-20 כדורים.
מרדדים לעיגול דק, שמים במרכז ממלית הבשר וסוגרים לכדור וכן הלאה.
שמים בתבנית על נייר אפיה כשתפר הסגירה כלפי מטה.
מורחים בביצה טרופה עם מעט מלח.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180מעלות, מפזרים מעל הכיסונים תערובת שומשום לבן ושחור קלויים ואופים במשך 50 דקות, עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0