המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להרתיח את המים בסיר על להבה בינונית גבוהה. להכניס את הגזרים ולבשל כ-15 דקות או עד שהם רכים.
לשפוך את המים.
ליבש את הסיר. להמיס את המרגרינה על להבה בינונית. (להזיז את הסיר כך שהמרגרינה תכסה את כל כולו). להוסיף את הסוכר, הדבש, והגזרים ולערבב.
להנמיך את הלהבה ולבשל עוד כ-2-3 דק' תוך כדי ערבוב או עד שהגזרים מצופים היטב בגלזורה. לפזר את הפטרוזליה מעל התבשיל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0