המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים על השעועית המופשרת את המים הרותחים ומשהים כ-7 דקות.
פורסים את הבצל לפרוסות עבות.
מחממים במחבת רחבה ועמוקה את השמן, מוסיפים את הבצל מפזרים את הסוכר.
מאדים את הבצל עד קבלת גוון זגוגי.
מסננים היטב את השעועית ומוסיפים למחבת.
ממיסים את אבקת המרק במים חמים, יוצקים על הבצל, מערבבים ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל ומבשלים על להבה נמוכה 5 דקות.
מוסיפים את הגזר מערבבים, מכסים ומבשלים 8 דקות.
טועמים ומשפרים את הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0