המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים לקערה את כל מרכיבי הבצק (קמח, מים, שמן תירס וקורנפלור), ולשים עד ליצירת בצק עם מרקם חלק, אחיד וגמיש.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים למנוחה במקרר במשך כשעה אחת.
מוסיפים את מרכיבי המלית (פרגיות ,כרוב, רוטב סויה, שמן שומשום, שום, ג'ינג'ר, פלפל ירוק חריף וסוכר) לקערה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים לקערית את כל מרכיבי הרוטב (סויה, ג'ינג'ר, סוכר ושמן שומשום), ומערבבים.
מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של כ- 3 מ"מ לערך.
בעזרת כוס קורצים עיגולים מהבצק המרודד.
מניחים מעט מהמילית במרכז כל עיגול.
מקפלים את הבצק, ויוצרים חצי סהר, ומדביקים.
במחבת טפלון מחממים כפית שמן קנולה.
מניחים ומסדרים את הכיסונים בשכבה אחת.
יוצקים למחבת מים עד לכ- 2/3 מגובה הכיסונים.
יוצקים כפית אחת של שמן שומשום.
מביאים לרתיחה, ומכסים. מחלישים את הלהבה לנמוכה, ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוציאים את הכיסונים מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה לצד הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0