שמים את כל המצרכים במיקסר. מערבלים לקרם לא סמיך. אם צריך מוסיפים קצת מים או מיץ.
ניתן להמיר את האפרסקים לקופסת שימורים של אפרסקים ללא הסירופ במשקל של 820 גרם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מעבירים לתבנית מתאימה (לא גדולה) או לכלי הגשה אישיים.
שלב 3
0 דקות
שומרים במקרר למוס או מקפיאים לגלידה.
שלב 4
0 דקות
מוציאים 10 דק' לפני ההגשה. מגישים עם סירופ סילאן או אחר.
שלב 1
מתוך
4
שמים את כל המצרכים במיקסר. מערבלים לקרם לא סמיך. אם צריך מוסיפים קצת מים או מיץ.
ניתן להמיר את האפרסקים לקופסת שימורים של אפרסקים ללא הסירופ במשקל של 820 גרם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
4
מעבירים לתבנית מתאימה (לא גדולה) או לכלי הגשה אישיים.
שלב 3
מתוך
4
שומרים במקרר למוס או מקפיאים לגלידה.
שלב 4
מתוך
4
מוציאים 10 דק' לפני ההגשה. מגישים עם סירופ סילאן או אחר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0