המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים לקערה גדולה את הגבינה הלבנה, מוסיפים את הפודינג ואת הסוכר וניל מערבבים טוב טוב בין שתיים לחמש דקות.
מסדרים ביסקוויטים בתחתית תבנית, מוסיפים את את הגבינה ומיישרים לשכבה אחידה. סוגרים עם שכבת ביסקוויט ומכניסים להקפאה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0