חותכים את התפוחים, אפרסקים ושזיפים לרבעים ואז חותכים את הרבעים למלבנים, וחותכים את המלבנים לריבועים קטנים. כדאי להקפיד על אופי החיתוך.
שלב 2
0 דקות
את הענבים חותכים לחצאים ואם יש חרצנים נא להוציא.
שלב 3
0 דקות
פותחים את קופסת השימורים מסננים את המיץ ומכניסים לקערה שבה מונחים הפירות החתוכים. מערבבים הכל.
שלב 4
0 דקות
שמים בכוסות, כשליש מהכוס סלט פירות, ומעל שמים כדור גלידה או שתיים (שהכדור יכסה את סלט הפירות) ועל הכל שמים קצפת, ואם רוצים גם דבדבן למעלה או סירופ שוקולד,או סירופ מייפל. מומלץ להגיש בכוס שקופה.
שלב 5
0 דקות
מתכון מאוד קל ופשוט אבל טעים כל כל!!! להגיש לאורחים או סתם להתפנק !
שלב 1
מתוך
5
חותכים את התפוחים, אפרסקים ושזיפים לרבעים ואז חותכים את הרבעים למלבנים, וחותכים את המלבנים לריבועים קטנים. כדאי להקפיד על אופי החיתוך.
שלב 2
מתוך
5
את הענבים חותכים לחצאים ואם יש חרצנים נא להוציא.
שלב 3
מתוך
5
פותחים את קופסת השימורים מסננים את המיץ ומכניסים לקערה שבה מונחים הפירות החתוכים. מערבבים הכל.
שלב 4
מתוך
5
שמים בכוסות, כשליש מהכוס סלט פירות, ומעל שמים כדור גלידה או שתיים (שהכדור יכסה את סלט הפירות) ועל הכל שמים קצפת, ואם רוצים גם דבדבן למעלה או סירופ שוקולד,או סירופ מייפל. מומלץ להגיש בכוס שקופה.
שלב 5
מתוך
5
מתכון מאוד קל ופשוט אבל טעים כל כל!!! להגיש לאורחים או סתם להתפנק !
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0