המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בשקית קטנה (רצוי שזו תהייה שקית "פסגור" שניתן לסגור ולאטום) שמים שמנת, סוכר ותמצית וניל, אוטמים אותה היטב ומניחים בצד.
לוקחים שקית גדולה, ממלאים בקרח ומוסיפים מלח. מכניסים את השקית הקטנה לתוך השקית הגדולה עם הקרח.
מנערים ומשקשקים את השקית הגדולה במשך כחמש דקות. עד שהשקית הקטנה עם השמנת תהייה במרקם של גלידה רכה.
מוציאים את השקית הקטנה עם הגלידה, מוסיפים סירופ שוקולד ומלקקים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0