מוסיפים את השוקולד הלבן, ובוחשים היטב עד להמסה מוחלטת. מצננים, מכסים, ומקררים את התערובת במקרר למשך 6 שעות.
שלב 3
15 דקות
הכנת רסק האגסים: מבשלים את האגסים בסיר עם המים, הסוכר, מקל הקינמון וקליפת הלימון. מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש. מבשלים עוד כ-15 דקות, עד שהאגסים מתרככים והופכים למחית.
שלב 4
0 דקות
מורידים מהאש, מסננים את קליפת הלימון והקינמון, ומקררים.
שלב 5
0 דקות
מקציפים את התערובת הקרה של השמנת והשוקולד הלבן, עד לקבלת קציפה בהירה. מערבבים פנימה את רסק האגסים הקר. יוצקים לתבנית, מקפיאים או מעבירים למכונת גלידה.
שלב 6
3 דקות
הכנת התפוחים המקורמלים: מחממים את הדבש והחמאה במחבת עמוקה עד לבעבוע, מוסיפים את פלחי התפוחים, ומבשלים 3 דקות תוך כדי הפיכתם. מניחים על נייר אפייה משומן עד להגשה.
שלב 7
0 דקות
מגישים את הגלידה עם פלחי תפוחים מקורמלים ושבבי שקדים קלויים.
שלב 8
0 דקות
ניתן להחליף את האגסים בתפוחי עץ או חבושים.
בתיאבון!
מוסיפים את השוקולד הלבן, ובוחשים היטב עד להמסה מוחלטת. מצננים, מכסים, ומקררים את התערובת במקרר למשך 6 שעות.
שלב 3
מתוך
8
הכנת רסק האגסים: מבשלים את האגסים בסיר עם המים, הסוכר, מקל הקינמון וקליפת הלימון. מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש. מבשלים עוד כ-15 דקות, עד שהאגסים מתרככים והופכים למחית.
שלב 4
מתוך
8
מורידים מהאש, מסננים את קליפת הלימון והקינמון, ומקררים.
שלב 5
מתוך
8
מקציפים את התערובת הקרה של השמנת והשוקולד הלבן, עד לקבלת קציפה בהירה. מערבבים פנימה את רסק האגסים הקר. יוצקים לתבנית, מקפיאים או מעבירים למכונת גלידה.
שלב 6
מתוך
8
הכנת התפוחים המקורמלים: מחממים את הדבש והחמאה במחבת עמוקה עד לבעבוע, מוסיפים את פלחי התפוחים, ומבשלים 3 דקות תוך כדי הפיכתם. מניחים על נייר אפייה משומן עד להגשה.
שלב 7
מתוך
8
מגישים את הגלידה עם פלחי תפוחים מקורמלים ושבבי שקדים קלויים.
שלב 8
מתוך
8
ניתן להחליף את האגסים בתפוחי עץ או חבושים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0