מקציפים במיקסר את החלמונים עם הסוכר לקבלת קצף תפוח ובהיר.
שלב 3
0 דקות
משווים טמפרטורות: יוצקים מעט מהחלב והשמנת לתערובת החלמונים, מערבבים במהירות ומוסיפים את יתרת החלב.
שלב 4
0 דקות
מניחים את התערובת מעל בן מארי ומערבבים עד שהיא מסמיכה: היא צריכה להגיע לטמפרטורה של 85 מעלות או להיות סמיכה מספיק, כך שתכסה כף עץ ואם נעביר בה אצבע ייווצר שביל שלא יסגר.
שלב 5
0 דקות
מסננים את התערובת ומקררים אותה כמה שיותר מהר (רצוי להכניס לקערה מלאה בקרח). מכסים את הכלי ומעבירים למקפיא.
שלב 6
0 דקות
כדי שהגלידה תהיה אוורירית - יש לערבב את התערובת מדי פעם ולהחזיר למקפיא.
מקציפים במיקסר את החלמונים עם הסוכר לקבלת קצף תפוח ובהיר.
שלב 3
מתוך
6
משווים טמפרטורות: יוצקים מעט מהחלב והשמנת לתערובת החלמונים, מערבבים במהירות ומוסיפים את יתרת החלב.
שלב 4
מתוך
6
מניחים את התערובת מעל בן מארי ומערבבים עד שהיא מסמיכה: היא צריכה להגיע לטמפרטורה של 85 מעלות או להיות סמיכה מספיק, כך שתכסה כף עץ ואם נעביר בה אצבע ייווצר שביל שלא יסגר.
שלב 5
מתוך
6
מסננים את התערובת ומקררים אותה כמה שיותר מהר (רצוי להכניס לקערה מלאה בקרח). מכסים את הכלי ומעבירים למקפיא.
שלב 6
מתוך
6
כדי שהגלידה תהיה אוורירית - יש לערבב את התערובת מדי פעם ולהחזיר למקפיא.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0