המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים וסוכר
מוסיפים מיץ מהפסיפלורות ומערבבים בעדינות
מוסיפים שמנת מתוקה או שמנת חמוצה ומערבבים
שמים בהקפאה
לאחר כשעה מערבבים כדי שהגרעינים של הפסיפלורה לא ישקעו
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0