המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת מחממים מעט שמן ומכניסים לפי הסדר את הבצל, הגזר והקישוא. מאדים תוך כדי ערבוב עד שהירקות רכים.
מוסיפים את הפטריות החתוכות ומערבבים עוד 5 דקות.
מתבלים ומערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מכבים את האש.
מניחים על משטח עבודה את חזה עוף, למלא בכף גדושה מהמלית ולגלגל כמו לרולדה את חזה העוף.
להניח בצלחת שטוחה את קמח המצה ובקערה עמוקה את הביצים טרופות עם מעט מלח.
לטבול כל חזה עוף ממולא בקמח מצה ואח"כ בביצה.
לחמם את השמן החצי עמוק ולהכניס את חזה העוף לטיגון, תחילה כשהתפר כלפי מטה, עד להשחמה מכל הצדדים.
להוציא ולפרוס לפרוסות אלכסוניות, או להגיש לכל סועד גלילה שלמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0