המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את החצילים לאורכם, לפרוסות אחידות, 5-6 פרוסות מכל חציל.
טובלים את החצילים בקמח, בביצים הטרופות, ואחר כך בפירורי הלחם.
מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים קלות את החצילים משני הצדדים.
מערבבים את כל הגבינות בקערה אחת, מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מניחים כף מתערובת הגבינות בקצה אחד של פרוסת חציל ומגלגלים את הפרוסה סביב המלית.
מניחים עם התפר כלפי מטה בתבנית אפייה.
אופים את הגלילות בתנור, בחום בינוני, במשך כ-15 דקות .
יוצקים רוטב עגבניות על כל מנה.
מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0