המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את החצילים לאורך, לפרוסות דקות של פחות מסנטימטר.
מניחים את פרוסות החציל, על נייר סופג עם מעט מלח גס.
אחרי חצי שעה, כשהחצילים סיימו להגיר נוזלים, מייבשים באמצעות נייר סופג.
מטגנים את החצילים, משני צדדיהם, בטיגון עמוק, עד לקבלת צבע שחום, ומניחים על נייר סופג.
חותכים עיגולים מגבינת העיזים, בוזקים כמה עלי טימין על כל עיגול.
מגלגלים, בצורה הדוקה, חציל סביב גבינה, ומניחים בתבנית רחבה המתאימה לאפיה.
מכינים את הרוטב:
בסיר רטבים קטן מערבבים את מיכל השמנת עם 5 כפות הפסטו, ובוחשים לאט עד שהרוטב מסמיך.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, כעשר דקות.
מוציאים לצלחת הגשה ויוצקים את רוטב הפסטו והשמנת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0