קליית החצילים: לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הפרוסות ולהבריש בשמן. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, לאפות בסביבות 30 דקות, להבריש מידי פעם בשמן. כשצד אחד מזהיב להפוך. לוודא בעזרת מזלג שהפרוסות רכות.
שלב 2
0 דקות
לערבב את מצרכי המילוי, ליצור כדור מאורך ולהניח בחלק הצר של כל פרוסת חציל, לגלגל ולשמור במקרר.
שלב 3
0 דקות
הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף סילאן ואת שאר המצרכים. לבשל ולהסמיך את הרוטב. לסדר את הגלילות בצפיפות אחת ליד השניה, שהסגירה כלפי מטה, להנמיך את האש ולבשל כ 25 דקות.
שלב 1
מתוך
3
קליית החצילים: לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הפרוסות ולהבריש בשמן. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, לאפות בסביבות 30 דקות, להבריש מידי פעם בשמן. כשצד אחד מזהיב להפוך. לוודא בעזרת מזלג שהפרוסות רכות.
שלב 2
מתוך
3
לערבב את מצרכי המילוי, ליצור כדור מאורך ולהניח בחלק הצר של כל פרוסת חציל, לגלגל ולשמור במקרר.
שלב 3
מתוך
3
הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף סילאן ואת שאר המצרכים. לבשל ולהסמיך את הרוטב. לסדר את הגלילות בצפיפות אחת ליד השניה, שהסגירה כלפי מטה, להנמיך את האש ולבשל כ 25 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0