המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את כל חומרי המילוי במחבת עם מעט שמן זית, עדיף להתחיל מהבצל, לטגן אותו מעט ולהוסיף את כל שאר המרכיבים עד שהבשר הופך ל-"פירורי".
מורחים במעט שמן זית את החציל הפרוס, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומניחים בתנור עד שיזהיב טיפה.
מערבבים במחבת נפרדת את כל מרכיבי הרוטב עד שיתאחדו.
קולים במחבת נוספת במעט שמן זית שום כתוש ופירורי לחם, עד הזהבה ומורידים מהאש.
הרכבת המנה: ממלאים בתוך החציל כמות נדיבה מהמילוי, מגלגלים את החציל עם המילוי ומניחים בתבנית כשהפתח כלפי מטה.
יוצקים מעט מהרוטב על החצילים, ומעל הכל את שכבת פירורי הלחם והשום.
אופים כ-10 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0