המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי בינוני אך לא דק מדי.
מסדרים אותם בתבנית, מפזרים עליהם מלח גס ונותנים להם לעמוד מספר שעות כדי שיגירו נוזלים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את פרוסות החצילים.
מוציאים ומניחים על נייר סופג. מקררים כשעה.
מניחים פרוסת חציל על משטח העבודה. מניחים כדור לבנה בתחילת הפרוסה ומגלגלים לארוך החציל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0