המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרטיבים את המצות במים ועוטפים במגבת כל מצה בנפרד. ממתינים כרבע שעה לריכוך.
מכינים את המלית: מטגנים בצל בשמן, עד שהוא נעשה שקוף. מגבירים את הלהבה למקסימום, מוסיפים פטריות, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים.
מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-5-3 דקות, תוך כדי פירור הבשר בעזרת מזלג, עד שמתקבלים פירורים חומים.
מכינים גלילות, ממלאים ומטגנים: חוצים כל מצה לאורכה. מניחים כף גדושה מהמלית על החלק הקצר ומגלגלים באופן מהודק, עד הסוף.
טובלים את הגלילות בביצה, מניחים אותן כשהתפר על המחבת, מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0