המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למעוך את תפוחי האדמה לפירה, להוסיף את עשבי התיבול ולתבל במלח ופלפל ולערבב היטב.
לקחת מצה רטובה , לשים בשליש העליון מהפירה, ולגלגל את המצה. כך לעשות עם כל המצות.
לחצות כל מצה לחצי, לטבול בביצה ולטגן מכל הצדדים עד להזהבה.* טעים כארוחת ערב עם סלט ירוק עשיר
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0