מחלקים את הבצק ל-4-5 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה מלבני דק מאוד, כאורך תבנית האפייה.
שלב 4
0 דקות
מברישים כל עלה במעט מרגרינה מומסת ומשטחים בעזרת מרית או סכין ארוכה כמות שווה ואחידה של ממרח תמרים (בעובי, כפי שמורחים חמאה בכמות נדיבה על לחם).
שלב 5
5 דקות
מפזרים מעל ממרח התמרים את המשמשים והאגוזים ומגלגלים כל עלה לגלילה.
*ניתן להמיר את האגוזים לאגוזי לוז. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
0 דקות
מסדרים את הגלילות זו ליד זו בתבנית. מברישים את הגלילות במעט מרגרינה מומסת.
שלב 7
0 דקות
מנמיכים את חום התנור ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה קלה.
שלב 8
0 דקות
מיד, בעוד הגלילות חמות, פורסים אותן לפרוסות אלכסוניות. מצננים היטב.
שלב 9
0 דקות
לפני ההגשה אפשר לפזר מעט אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
9
לשים בצק חלק וגמיש מכל המצרכים, עוטפים אותו בניילון נצמד ומשהים כ-30 דק'.
מחלקים את הבצק ל-4-5 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה מלבני דק מאוד, כאורך תבנית האפייה.
שלב 4
מתוך
9
מברישים כל עלה במעט מרגרינה מומסת ומשטחים בעזרת מרית או סכין ארוכה כמות שווה ואחידה של ממרח תמרים (בעובי, כפי שמורחים חמאה בכמות נדיבה על לחם).
שלב 5
מתוך
9
מפזרים מעל ממרח התמרים את המשמשים והאגוזים ומגלגלים כל עלה לגלילה.
*ניתן להמיר את האגוזים לאגוזי לוז. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
מתוך
9
מסדרים את הגלילות זו ליד זו בתבנית. מברישים את הגלילות במעט מרגרינה מומסת.
שלב 7
מתוך
9
מנמיכים את חום התנור ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה קלה.
שלב 8
מתוך
9
מיד, בעוד הגלילות חמות, פורסים אותן לפרוסות אלכסוניות. מצננים היטב.
שלב 9
מתוך
9
לפני ההגשה אפשר לפזר מעט אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0