המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את היין, השמן, השום, והאורגנו בקערה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים על גלילות העוף. מפזרים מעט פפריקה מתוקה מעל.
קוצצים את הפטרוזיליה דק.
קוצצים את הפטריות דק, מוסיפים את הזיתים הפרוסים ומערבבים. ניתן גם לערבב הכל במערבל מזון אבל לא יותר מדי.
משטחיים בעזרת פטיש שניצלים את פרוסות חזה העוף, וחותכים לרצועות בגודל של כ-5 סנטימטר.ממלאים כל פרוסת חזה עוף במילוי, מגלגלים וסוגרים בעזרת קיסם.
מניחים בתבנית את טבעות הבצל ועליהם את גלילי העוף. יש להניח את גלילי העוף בצפיפות ככל הניתן.
מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים שוב לתנור ל-30 דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0