המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שוטפים את החצילים וחותכים את הקצוות. פורסים את החצילים לאורכם בעובי של כחצי ס"מ.
מניחים את פרוסות החצילים על גבי תבנית אפייה, מברישים את שני הצדדים במעט שמן זית, ובוזקים מעט מלח על גבי החצילים.
מכניסים לתנור ל-15 דקות, עד שהחצילים משחימים מעט.
מערבבים בקערה גבינה לבנה, גבינת פטה מגוררת וזיתים קצוצים, ומערבבים היטב.
כאשר החצילים מוכנים, מוציאים מהתנור ומקררים מעט.
על כל פרוסת חציל מורחים בערך כף מתערובת הגבינות, ומגלגלים את פרוסת החציל עם הגבינה (מהחלק הצר לרחב).
מניחים בצלחת ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0