המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס לסיר את השוקולד, הקקאו, התמציות, החלב והיין.
לחמם עד המסת הסוכר.
להוסיף לתערובת את המרגרינה, לבחוש עד שתימס.
לפורר את הביסקוויטים, להכניס לקערה גדולה, לשפוך מעל את התערובת החמה.
לערבב עד קבלת מעין בצק (אם יצא דליל מידי להוסיף עוד פירורי ביסקוויטים).
מתערובת זו ליצור 2 גלילים באורך 25-30 ס"מ, לעטוף בנייר פרגמנט ולהכניס למקרר ל-3 שעות .
לחתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ ולהגיש .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1