המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את החמאה במיקרוגל כדקה או עד שהיא נמסה (תלוי בעוצמת המיקרוגל).
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה המומסת והתמרים. לשים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת את פירורי הפתי בר (קרמל ושוקולד מריר), ואת שברי אגוזי המלך. מערבבים את התערובת למשך 2 דקות נוספות.
מחלקים את התערובת לארבעה כדורים, ומגלגלים אותם לארבע גלילות.
מצפים את הגלילות בקוקוס.
עוטפים את הגלילות בניילון נצמד ומכניסים אותן למקפיא. לפני ההגשה יש לפרוס את הגלילות לפרוסות דקות. ניתן לאכול אותן קפואות או מופשרות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0