המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את המשמשים והתאנים ושמים בקערה, מוסיפים את הצימוקים ואת כל סוגי האגוזים.
מערבבים את הקמח ואבקת האפיה ומוסיפים לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים בכף עד שכל חתיכות הפירות יתכסו בקמח ויפרדו זו מזו.
טורפים בנפרד את הביצים ומוסיפים לשאר החומרים, מערבבים בכף עד שכל החומרים ירטבו ותיווצר עיסה גושית דביקה.
פורשים נייר אפיה ומניחים עליו רבע מכמות העיסה, מגלגלים את הנייר על העיסה כך שהיא תיסגר בתוכו כמו נקניק, תוך כדי גילגול מקפלים ומהדקים את נייר האפיה משני צדדיו.
מניחים את הגלילים העטופים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות הופכים את הגלילים פעם אחת באמצע האפיה.
לאחר האפיה פותחים בזהירות את נייר האפיה כדיי שישתחררו האדים ו הגליל יתקשה.
לאחר שיתקררו ויתגבשו חותכים למטבעות של כס"מ אחד.
ניתן לעטוף בצלופן עם רפיה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0