קוצצים את המשמשים והתאנים ושמים בקערה, מוסיפים את הצימוקים ואת כל סוגי האגוזים.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הקמח ואבקת האפיה ומוסיפים לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים בכף עד שכל חתיכות הפירות יתכסו בקמח ויפרדו זו מזו.
שלב 3
0 דקות
טורפים בנפרד את הביצים ומוסיפים לשאר החומרים, מערבבים בכף עד שכל החומרים ירטבו ותיווצר עיסה גושית דביקה.
שלב 4
0 דקות
פורשים נייר אפיה ומניחים עליו רבע מכמות העיסה, מגלגלים את הנייר על העיסה כך שהיא תיסגר בתוכו כמו נקניק, תוך כדי גילגול מקפלים ומהדקים את נייר האפיה משני צדדיו.
שלב 5
0 דקות
מניחים את הגלילים העטופים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות הופכים את הגלילים פעם אחת באמצע האפיה.
שלב 6
0 דקות
לאחר האפיה פותחים בזהירות את נייר האפיה כדיי שישתחררו האדים ו הגליל יתקשה.
שלב 7
0 דקות
לאחר שיתקררו ויתגבשו חותכים למטבעות של כס"מ אחד.
שלב 8
0 דקות
ניתן לעטוף בצלופן עם רפיה.
שלב 1
מתוך
8
קוצצים את המשמשים והתאנים ושמים בקערה, מוסיפים את הצימוקים ואת כל סוגי האגוזים.
שלב 2
מתוך
8
מערבבים את הקמח ואבקת האפיה ומוסיפים לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים בכף עד שכל חתיכות הפירות יתכסו בקמח ויפרדו זו מזו.
שלב 3
מתוך
8
טורפים בנפרד את הביצים ומוסיפים לשאר החומרים, מערבבים בכף עד שכל החומרים ירטבו ותיווצר עיסה גושית דביקה.
שלב 4
מתוך
8
פורשים נייר אפיה ומניחים עליו רבע מכמות העיסה, מגלגלים את הנייר על העיסה כך שהיא תיסגר בתוכו כמו נקניק, תוך כדי גילגול מקפלים ומהדקים את נייר האפיה משני צדדיו.
שלב 5
מתוך
8
מניחים את הגלילים העטופים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות הופכים את הגלילים פעם אחת באמצע האפיה.
שלב 6
מתוך
8
לאחר האפיה פותחים בזהירות את נייר האפיה כדיי שישתחררו האדים ו הגליל יתקשה.
שלב 7
מתוך
8
לאחר שיתקררו ויתגבשו חותכים למטבעות של כס"מ אחד.
שלב 8
מתוך
8
ניתן לעטוף בצלופן עם רפיה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0