המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מערבבים את כל החומרים של המלית.
מסירים את ה"כיפות" של הגמבה וממלאים.
מחממים בסיר את השמן והקמח, מוסיפים מים ורסק עגבניות ומערבבים עד להסמכת הרוטב.
מניחים את הגמבות בסיר (בעמידה), מכסים, ומבשלים 30 דקות על להבה קטנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0