חותכים את הקרפיון לפרוסות ומקלפים את העור מכל פרוסה, חשוב לשמור את חתיכות העור שלמות לשימוש בהמשך.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את כל העצמות שניתן וטוחנים את פרוסות הדג, כולל העצמות שנותרו, במטחנת בשר עם בצל אחד ושתי ביצים קשות.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את הדג הטחון לקערה ומוסיפים את הסוכר, הדבש, המלח, פלפל, קמח מצה ושתי ביצים חיות.
שלב 4
0 דקות
לשים עד ליצירת עיסה אחידה. מהעיסה שנוצרה יוצרים קציצות בגודל בינוני ואותן עוטפים בעור של הדג שקילפנו בתחילת ההכנה.
שלב 5
150 דקות
מכניסים את הקציצות לתוך סיר כשבתחתיתו מונחים בצל וגזר פרוסים. מוסיפים עוד חצי כפית סוכר, חצי כפית פלפל שחור ומים עד לכיסוי קציצות הדגים. מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה למשך 150 דקות.
שלב 6
0 דקות
בכלי הגשה מניחים את הקציצות ויוצקים מעליהם את הרוטב מהסיר. מעבירים למקרר למשך לילה עד שהרוטב נקרש. מומלץ להגיש בליווי גזרים וחזרת חריפה.
שלב 1
מתוך
6
חותכים את הקרפיון לפרוסות ומקלפים את העור מכל פרוסה, חשוב לשמור את חתיכות העור שלמות לשימוש בהמשך.
שלב 2
מתוך
6
מוציאים את כל העצמות שניתן וטוחנים את פרוסות הדג, כולל העצמות שנותרו, במטחנת בשר עם בצל אחד ושתי ביצים קשות.
שלב 3
מתוך
6
מעבירים את הדג הטחון לקערה ומוסיפים את הסוכר, הדבש, המלח, פלפל, קמח מצה ושתי ביצים חיות.
שלב 4
מתוך
6
לשים עד ליצירת עיסה אחידה. מהעיסה שנוצרה יוצרים קציצות בגודל בינוני ואותן עוטפים בעור של הדג שקילפנו בתחילת ההכנה.
שלב 5
מתוך
6
מכניסים את הקציצות לתוך סיר כשבתחתיתו מונחים בצל וגזר פרוסים. מוסיפים עוד חצי כפית סוכר, חצי כפית פלפל שחור ומים עד לכיסוי קציצות הדגים. מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה למשך 150 דקות.
שלב 6
מתוך
6
בכלי הגשה מניחים את הקציצות ויוצקים מעליהם את הרוטב מהסיר. מעבירים למקרר למשך לילה עד שהרוטב נקרש. מומלץ להגיש בליווי גזרים וחזרת חריפה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0